Recensies

Onderstaand tref je een overzicht van alle recensies die wij mochten ontvangen.

Gavin | Sollicitatietraining

Marco has been an essential part of me finding reasonable employment here in the Netherlands. He has been organized, enthusiastic, and supportive during this long and tedious process. Not once did Marco slow down during his search. He made sure I was well informed of what was going on with employers he communicated with every step of the way. 

I would highly recommend Marco based on his persistence, vast knowledge, professionalism, and, of course, his kind nature. I think he would be a great help to anyone searching for the next step in their career, looking to start a career, or to anyone just unsure of the options available to them. 10/10, great guy. 

Given my special circumstances, I am especially grateful for you being on my team during my job search. Thank you again for all of your hard work, and another congratulations on your second published book. I wish all the best for you. 

Joey | Beroeps- of loopbaanonderzoek & Coaching

Na het afstuderen in een richting met een zeer slechte aansluiting tot de arbeidsmarkt, en meerdere afwijzingen verder, heb ik hulp gevraagd bij Marco.

Behalve een diepgaand loopbaanonderzoek op kwesties als ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’, heeft Marco mij vervolgens ook bijgestaan bij het vinden van een passende aansluiting. Als resultaat heb ik binnen 2 maanden een (zeer passende) baan gevonden, waar de gemiddelde aansluitingstijd met mijn achtergrond 10 maanden bedroeg.

Marco is een man die het onderste uit de kan haalt, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Tijdens mijn traject heeft hij zijn credo ‘constantia et labore’ zeer bewezen.

Maarten | Handboek Succesvol Solliciteren

Dag Marco, ik heb je boek gelezen, bedankt voor alle info die je daar in heb gedeeld met de lezer! Het gaat mij zeker helpen ! De eerste brieven zijn de deur al uit, en ik heb jouw boek als handleiding gebruikt. Echt heel leerzaam. Nogmaals bedankt!

Fabian | Beroeps- of loopbaanonderzoek

Na een paar jaar twijfelen welke richting ik op zou moeten met mijn werk en opleidingen, heb ik tijdens dit traject echt een super begeleiding, diepgaande testen en fijne gesprekken gekregen. Hierdoor weet ik nu eindelijk welke richting ik op moet kijken en wat ik moet gaan doen om hier te gaan komen.

Als iemand niet weet welke baan bij hem of haar past, dan is deze hulp echt een aanrader!

Rinus | Beroeps- of loopbaanonderzoek

Ik vind het mooi dat er voor mij herkenbare punten in naar voren komen. Bijvoorbeeld dat ik proactief opzoek ga naar kansen voor zelfexpressie en dienstverlening, waar deze zich dan ook voor mogen doen. En dat ik beschik over aanpassingsvermogen al kan het zijn dat aanpassen in een nieuwe omgeving enige tijd kan duren. Maar dat er ook punten naar voren komen waar ik zelf nog niet achter was en waar ik echt wat mee kan. Dan doel ik vooral op de punten bij fase 2 (wat kan ik?) de kerncompetenties. Bovendien kan ik sommige punten communiceren naar (toekomstige) werkgevers zoals het punt ‘veilig voelen’.

De hiervoor beschreven alinea gaat vooral over hoe ik de uitslag van het doorlopen traject heb ervaren en wat ik ermee kan. Ik denk echter dat dit niet alleen voor mij geldt maar dat anderen die dit traject doorlopen dit ook zullen ervaren. Ik denk dat dat is wat je wilt bereiken met dit beroeps- en loopbaanonderzoek: dat er herkenbare aspecten naar voren komen voor degene die het traject doorloopt, dat er ook nieuwe aspecten in naar voren komen waar hij of zij zelf nog niet achter was, dat er naar voren komt aan wat voor soort baan behoefte is en wat diegene de werkgever te bieden heeft. Dat is dus super gelukt!