Recensies

Onderstaand tref je een overzicht van alle recensies die wij mochten ontvangen.

Fabian | Beroeps- of loopbaanonderzoek

Na een paar jaar twijfelen welke richting ik op zou moeten met mijn werk en opleidingen, heb ik tijdens dit traject echt een super begeleiding, diepgaande testen en fijne gesprekken gekregen. Hierdoor weet ik nu eindelijk welke richting ik op moet kijken en wat ik moet gaan doen om hier te gaan komen.

Als iemand niet weet welke baan bij hem of haar past, dan is deze hulp echt een aanrader!

Rinus | Beroeps- of loopbaanonderzoek

Ik vind het mooi dat er voor mij herkenbare punten in naar voren komen. Bijvoorbeeld dat ik proactief opzoek ga naar kansen voor zelfexpressie en dienstverlening, waar deze zich dan ook voor mogen doen. En dat ik beschik over aanpassingsvermogen al kan het zijn dat aanpassen in een nieuwe omgeving enige tijd kan duren. Maar dat er ook punten naar voren komen waar ik zelf nog niet achter was en waar ik echt wat mee kan. Dan doel ik vooral op de punten bij fase 2 (wat kan ik?) de kerncompetenties. Bovendien kan ik sommige punten communiceren naar (toekomstige) werkgevers zoals het punt ‘veilig voelen’.

De hiervoor beschreven alinea gaat vooral over hoe ik de uitslag van het doorlopen traject heb ervaren en wat ik ermee kan. Ik denk echter dat dit niet alleen voor mij geldt maar dat anderen die dit traject doorlopen dit ook zullen ervaren. Ik denk dat dat is wat je wilt bereiken met dit beroeps- en loopbaanonderzoek: dat er herkenbare aspecten naar voren komen voor degene die het traject doorloopt, dat er ook nieuwe aspecten in naar voren komen waar hij of zij zelf nog niet achter was, dat er naar voren komt aan wat voor soort baan behoefte is en wat diegene de werkgever te bieden heeft. Dat is dus super gelukt!