Handboek Succesvol Studeren

In dit handboek reikt Marco Mostert tactieken en strategieën aan die bewezen succesvol zijn en garant staan voor succesvolle studieresultaten. De effectiviteit van het studeren hangt af van de mentale instelling, de omstandigheden en de inzetbare hulpmiddelen. Deze drie aspecten worden uitgebreid behandeld, ze maken stuk voor stuk dat studeren een boeiende bezigheid is. Bij efficiënt en effectief studeren blijft er zelfs tijd over voor andere leuke activiteiten.

Marco Mostert (1981) heeft een commerciële achtergrond. Studeren was en is zijn grote passie in zijn aanhoudende honger naar kennis. Het afgelopen decennium heeft hij zijn studieactiviteiten kritisch geëvalueerd en geoptimaliseerd. Kortom: het fenomeen studie als wetenschap.

Ons handboek is verkrijgbaar in zowel Nederland als België voor slechts EUR 17,99.

Door op de onderstaande afbeelding te klikken, kun je gemakkelijk en snel jouw exemplaar bestellen.

Recensies

Klik op de onderstaande link om onze recensie te bekijken.

https://www.hebban.nl/recensie/embv-over-succesvol-studeren

Indien je het boek zelf gelezen hebt, nodigen wij je uit om ons te laten weten of je het met alle argumenten eens bent of juist niet. Indien je feedback wilt geven, neem dan contact met ons op.

Interview Trajectum Hoge School Utrecht

Recent werd ik geïnterviewd door Rachel Kloek van Trajectum, het onafhankelijke journalistiek platform voor Hogeschool Utrecht. Het betrof een ontleding van mijn nieuwe boek “Succesvol Studeren” en dat héél toepasselijk te midden van een bolwerk aan studenten. Klik op de onderstaande foto om het gehele interview te lezen.

Uitgeverij Elmar

Uitgeverij Elmar biedt een uitgebreid aanbod in reis- en wandelgidsen, boeken over de mens en de maatschappij, gezondheid en levensstijl maar ook sport en spel. Gesitueerd nabij het oude centrum van Delft bieden zij op zeer professionele wijze een platform voor auteurs.