Gratis Vacature Analyse

Het screenen van vacatures was nog nooit zo eenvoudig

Stel je voor dat je de perfecte vacature hebt gevonden. Een functie die jou op het lijf is geschreven, echter weet je niet zeker of je een goede kans maakt. Misschien voldoe je niet aan bepaalde harde eisen of heb je een gebrek aan ervaring.  Dit hoeft absoluut geen reden te zijn om niet te solliciteren. In dit geval maak je namelijk gebruik van ons Vacature Analyse Model.

In het Vacature Analyse Model tref je een hele reeks aan factoren. Deze factoren zijn allemaal van invloed op jouw slagingskans om uitgenodigd te worden voor dat felbegeerde sollicitatiegesprek. Hoe meer punten je scoort, hoe hoger de kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. Nadat je de analyse hebt afgerond, weet je dus precies of het voor jou zinvol is om te solliciteren.

Het Vacature Analyse Model is opgesteld in Excel. Je dient dan ook over Microsoft Office te beschikken.

Klik op de onderstaande link om het Vacature Analyse Model gratis en gemakkelijk te downloaden. Wij adviseren je om alvorens het gebruik de handleiding goed te lezen.

Labor-Vacature Analyse Model Handleiding

Labor-Vacature Analyse Model

Indien je reeds bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek

Gefeliciteerd, je hebt de sollicitatieronde bereikt. Nu is het tijd om je goed voor te bereiden. Wij hebben dan ook een vragenlijst voor je opgesteld waarmee je je aan de hand van de vacature kunt voorbereiden op het sollicitatiegesprek. Klik op de onderstaande link om het zogenaamde Vacature analyse format gratis en gemakkelijk te downloaden.

Heel veel succes gewenst.

Labor-Vacature analyse format

Een goede voorbereiding verhoogd jouw kans op succes