Gratis E-Clinics & Sollicitatieformulieren

Om je nog beter van dienst te zijn, hebben wij praktische E-Clinics ontworpen. Een E-Clinic is een korte, praktische cursus waarmee je snel en resultaatgericht aan de slag kunt gaan. Je kunt deze gratis en gemakkelijk downloaden door op de onderstaande link van de gewenste E-Clinic te klikken.

Labor Arbeidsmarktintegratie E-Clinic Het Curriculum Vitae

Labor Arbeidsmarktintegratie E-Clinic De arbeidsmarkt

Ook hebben wij enkele formulieren ontwikkeld die het sollicitatieproces een stuk makkelijker zullen maken. Je kunt deze gratis en gemakkelijk downloaden door op de onderstaande link van het gewenste formulier te klikken.

Als je binnenkort een (online) sollicitatiegesprek hebt gepland, download dan snel het “Voorbereiding Sollicitatiegesprek” formulier. Dit formulier stelt je in staat om je aan de hand van de zogenaamde STAR-methode voor te bereiden op vragen die gesteld kunnen worden tijdens het sollicitatiegesprek.

Labor Arbeidsmarktintegratie – Voorbereiding Sollicitatiegesprek

Als je binnenkort een online sollicitatiegesprek hebt gepland, download dan snel de “Online sollicitatiegesprek controlelijst”. Deze lijst geeft je inzicht in de factoren waarmee je rekening dient te houden tijdens een online sollicitatiegesprek.

Labor Arbeidsmarktintegratie – Online sollicitatiegesprek controlelijst

Uiteraard is het tijdens een sollicitatiegesprek ook belangrijk om zelf vragen te stellen. Zo maak je namelijk duidelijk dat je oprecht geïnteresseerd en goed geïnformeerd bent over de organisatie. Stel ook eens een persoonlijke vraag aan je gesprekspartner. Vaak ervaart men dit als plezierig en voelt men zich hierdoor gevleid. Men zal het gesprek dan ook als prettiger ervaren.

Waak er echter voor dat je niet gebukt gaat onder een Tsunami aan informatie doordat je teveel vragen stelt. Maak dan ook notities wat ook bijdraagt aan een georganiseerde indruk. Ons “Gespreksnotitieformulier” is hiervoor uitermate geschikt. Het geeft ruimte voor diverse vragen maar ook voor het maken van notities.

Labor Arbeidsmarktintegratie – Gespreksnotitieformulier

Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Veel succes gewenst.

Ga snel aan de slag met onze gratis E-Clinics en praktische sollicitatieformulieren