Handboek Succesvol Solliciteren

Onze filosofie is dat iedereen een arbeidsplaats verdient in onze maatschappij. Uit deze filosofie is ons handboek ontstaan. Het handboek is dan ook geschreven voor iedereen die problemen ervaart met zijn of haar integratie tot de arbeidsmarkt. Iedere mogelijke route naar een nieuwe passende baan werd dan ook zorgvuldig in kaart gebracht.

Ons handboek is verkrijgbaar in zowel Nederland als België voor slechts EUR 17,99.

Door op de onderstaande afbeelding te klikken, kun je gemakkelijk en snel jouw exemplaar bestellen.

Recensies

Klik op de onderstaande links om onze recensies te bekijken.

https://www.managementboek.nl/boek/9789038926773/succesvol-solliciteren-marco-mostert

http://www.veroniquesboekenhoekje.nl/recensie-succesvol-solliciteren-marco-mostert/

https://bedrijvenconsultant.nl/boeken-over-solliciteren/

Indien je het boek zelf gelezen hebt, nodigen wij je uit om ons te laten weten of je het met alle argumenten eens bent of juist niet. Zoals verwoord in het voorwoord zijn ook jouw ervaringen en perspectieven uitermate belangrijk. Indien je feedback wilt geven, neem dan contact met ons op.

Achter het boek: Interview met Marco Mostert over Succesvol solliciteren

In “Achter het boek” interviewt Veronique een schrijver over zijn of haar boek aan de hand van vijf korte vragen. Het interview is bedoeld als verdieping op de recensie van een boek. Bekijk het volledige interview door op de onderstaande link te klikken:

Achter het boek: Interview met Marco Mostert over Succesvol solliciteren

Uitgeverij Elmar

Uitgeverij Elmar biedt een uitgebreid aanbod in reis- en wandelgidsen, boeken over de mens en de maatschappij, gezondheid en levensstijl maar ook sport en spel. Gesitueerd nabij het oude centrum van Delft bieden zij op zeer professionele wijze een platform voor auteurs.