Bezoek aan huis

Als je werkloos bent, vormt mobiliteit al snel een drempel.

Wij zijn dan ook in staat om je thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving of op een locatie naar wens te ondersteunen, en dat zonder extra kosten. Voor ons beroeps- of loopbaanonderzoek of onze coaching hoef je dus niet de deur uit.

Voorwaarde is dat je binnen regio Parkstad (Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Voerendaal, Simpelveld en Beekdaelen) woonachtig bent of kunt afspreken.

Discretie

Het is al naar genoeg dat je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt. Wij weten als geen ander de effecten van sociaal maatschappelijke druk en stigmatisering. Zodoende dat wij de discretie van onze cliënt hoog in het vaandel dragen. Onze bedrijfsauto is bewust dan ook niet beletterd en ook dragen wij geen herkenbare bedrijfskleding. Daarnaast hanteren wij strikte maatregelen aangaande de bescherming van cliëntgegevens

Ons COVID-19 beleid

Om onze cliënten te kunnen bedienen zullen we momenteel extra voorzorgsmaatregelen nemen. Zo zullen onze huisbezoeken gewoon doorgaan waarbij we gebruik zullen maken van beschermingsmiddelen in de vorm van desinfectie en mondbescherming.

Indien je meteen een afspraak wilt maken, neem dan snel contact met ons op. We staan dan ook voor je klaar.