Personal Training

Omdat u tijdens uw integratieproces de nodige druk dient te doorstaan, zal tijdens een sessie, naast de ontwikkeling van een esthetisch lichaam, ook het ontwikkelen van een krachtige geest en stressreductie centraal staan. Corpus biedt dan ook een specifieke benadering waarbij de specialisaties zich toespitsen op:

  • Gewichtregulatie
  • Natural Bodybuilding
  • Stressreductie
  • Trainingsmethodiek

Het is onze missie om door middel van laagdrempelige persoonlijke begeleiding en advisering stapsgewijs uw levenskwaliteit te verbeteren. Met als uiteindelijk doel de integratie van een gezonde levensstijl.

Consult aan huis

Als u werkloos bent, vormt mobiliteit al snel een drempel. Om deze drempel te verlagen, zijn wij in staat om u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving te ondersteunen. Hiervoor zullen wij geen kosten in rekening brengen. Het eventuele traject op maat kan dus bij u thuis plaatsvinden. Voorwaarde is dat u binnen regio Parkstad woonachtig bent.

Wenst u meer inzicht te verkrijgen in onze Personal Training & Voedingsoptiek? Download dan de brochure door op de onderstaande link te klikken.

Corpus- Personal Training & Voedingsoptiek Brochure

Indien u meteen een afspraak wilt maken, neem dan snel contact met ons op.

De integratie van een gezonde levensstijl door sport en voeding