Over ons

De drijfveer om ons over de werklozen te ontfermen, vond zijn oorsprong in een eigen lidmaatschap. De wens om u te behoeden voor dezelfde valkuilen, drempels en blokkades waarmee ook wij werden geconfronteerd, is dan ook diep geworteld. Labor helpt u dan ook om een volwaardige positie op de arbeidsmarkt te verwerven en te behouden.

Werk is namelijk een belangrijk onderdeel van ons leven. Het voorziet ons in autonomie, een sociaal netwerk en een inkomen. De gevolgen van langdurige werkloosheid zijn dan ook van enorme omvang. Langdurige werkloosheid leidt namelijk naar veel stress, een verminderde (financiƫle) mobiliteit en veel mensen komen uiteindelijk zelfs in een sociaal isolement terecht. Door vroegtijdig in te grijpen kunnen we er voor zorgen dat uw afstand tot de arbeidsmarkt versneld en kwalitatief te overbruggen valt.

Om succesvolle arbeidsmarktintegratie mogelijk te maken, werkt Labor met een veelzijdig palet aan instrumenten. Deze instrumenten combineren specialistische en ruime ervaringskennis op het gebied van gezondheid en arbeidsmarktintegratie. De capaciteiten en wensen van u als cliƫnt zijn hierbij ons uitgangspunt.

Omwille van succesvolle arbeidsmarktintegratie werkt LABOR met een uitgebreide intake, het Integratie Prognose Model, beroeps- en/of loopbaanonderzoek gevolgd door functioneel arbeidsmarktadvies en eventuele traject op maat begeleiding. Daarnaast dient LABOR tevens de fysieke en mentale belastbaarheid te verhogen door middel van Personal Training en Voedingsadvies. Met dit totaalpakket dient arbeidsuitval te worden voorkomen of dient integratie tot de arbeidsmarkt zowel kwalitatief als versneld mogelijk te worden gemaakt.

Uw consulent: Marco Mostert | Foto: Moniek Rikken-Offermans

Opleiding & Certificering

  • Arbeids- en Organisatiepsychologie
  • Gecertificeerd Personal Coach

Publicaties

Succesvol Solliciteren | De effectieve weg naar een passende baan

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits